Image
Kraljevačka bb
36210 Vrnjačka Banja - Serbia

Dobro došli naobnovljenuizmenjenuredizajniranuunapređenustranicu naše agencije !

Pogledajte našu najnoviju ponudu

U ponudi imamo više stotina nekretnina

U ponudi imamo više stotina nekretnina

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Kontaktirajte nas za detalje

Kontaktirajte nas za detalje

* Web sajt je prilagođen i mobilnim uredjajima
Cena: € 74.700

Stan ekskluzivna lokacija

Jednosoban stan na odličnoj lokaciji neposredno pored Vrnjačkih termi. Odlična lokacija omogućava laku dostupnost marketima, pijaci, Domu zdravlja i svim bitnim institiucijama. Vrhunskog kvaliteta i odličnog rasporeda ovaj stan je površine 41,50m². Smešten je na prizemlju i sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom i prelepom terasom. Kraj radova je jul 2025. godine. Na cenu nekretnine obračunava se PDV u iznosu od 10%. Kupac prve nekretnine ima pravo na refundac...
Cena: € 75.438

Stan ekskluzivna lokacija

Stan nedaleko od Vrnjačkih termi, nadomak svih bitnih institucijama, izvora Sneznik, šetališta i parkovske zone. Stan ima dnevni boravak sa kuhinjom, odvojenu spavaću sobu i terasu. Zgrada ima lift. Površina stana je 41,91 m² i smešten je na prvom spratu. Kraj radova je jul 2025 godine. Na cenu nekretnine obracunava se PDV u iynosu od 10%. Kupac prvog stana ima pravo na refundaciju. Kupac ne plaća agencijsku proviziju.    
Cena: € 68.130

Stan na ekskluzivnoj lokaciji

Stan u novogradnji u prelepom delu Banje, odmah pored Vrnjačkih Termi, izvora Slatina, parkovske i šetališne zone i svih bitnih gradskih institucija Stan se nalazi na prizemlju i ima odvojenu spavaću sobu i terasu. Kraj radova je jul 2025. godine. Na cenu nekretnine obračunava se PDV u iznosu od 10%. Kupac prvog stana ima pravo na refundaciju. Kupac ne plaća agencijsku proviziju.  
Cena: € 47.000

Deo kuce Lipova

U naselju Lipova, u lepom ravnom delu, prodaje se polovina kuće. Kuća je prizemna, površine 38m² sa delom dvorista od 1,9 ari. Kupac ne plaća agencijsku proviziju.
Cena: € 28.550

Plac povoljno Stanisinci

Plac u Stanišincima nadomak planine Goc, nedaleko od raskrnice puteva prema skijalištu i puta prema Mitrovom polju. Površina placa je 6,93 ara, njiva VI klase, građevinsko zemljište van granica GGZ. Plac ima prilaz, pored postoje struja i vodovod. Teren  je pogodan za izgradnju vikendice i ima prelep pogled na planine i prirodu. Kupac ne plaća agencijsku proviziju.
Cena: € 28.700

Plac 7 ari Stanišinci

Plac u Stanišincima, površine 6,93 ara, njiva VI klase, građevinsko zemljište van granica GGZ. Postoji put do placa, pored su struja i voda. Kupac ne palaća agencijsku proviziju.
Cena: € 24.200

Plac Stanišinci 5 ari

Plac u Stanišincima , površine 5,83 ari, njiva VI klase, građevinsko zemljište van granica GGZ. Plac se nalazi na lepom pristupačnom mestu i ima put do placa. Pored ima struja i vodovod. Kupac ne plaća agencijsku proviziju.  
Cena: € 15.000

Plac Kruševac

Na prodaju plac na Katastarskoj Opštini Gari- Kruševac. Površina placa je 48,22 ara. Njiva V klase. Pored postoji struja, voda i kanalizacija.

Vreme:

Kursna lista NBS:

Anketa:

Koji tip nekretnine tražite ?

BRZE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJE I VESTI VEZANE ZA NAŠU DELATNOST
Image

Oslobađanje od poreza za kupce prvog stana

  • Refundacija i pravo na refundaciju PDV-a kupcima prvog stana.
  • Oslobodenje od poreza na prenos apsolutnih prava kupcima prvog stana.
  • Spisak dokaza koje treba podneti za ova oslobadjanja.
Image

Karta Vrnjačke Banje

Image
Image

Mapa poseta