Image
Kraljevačka bb
36210 Vrnjačka Banja - Serbia

Dobro došli naobnovljenuizmenjenuredizajniranuunapređenustranicu naše agencije !

Pogledajte našu najnoviju ponudu

U ponudi imamo više stotina nekretnina

U ponudi imamo više stotina nekretnina

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Kontaktirajte nas za detalje

Kontaktirajte nas za detalje

* Web sajt je prilagođen i mobilnim uredjajima
Cena: € 123.600

Plac nedaleko od grada

Na prodaju plac na 1,8km od grada, u naselju Dubrava. Površina placa je 47,78 m2 , na građevinskom području. Livada V klase. 
Cena: € 200

Stan u naselju Raj

Izdaje se  stan u naselju Raj, u blizini akva parka. Površina stana je 36,46m2 , visoko prizemlje sa terasom, i izdvojenom spavaćom sobom.  Stan je kompletno namešten, poseduje i veš mašinu.  Izdaje se na mesečnom nivou do 30. juna. Cena na mesečnom nivou je 200e plus troškovi.  
Cena: € 150

Garsonjera u blizini Japanskog vrta

Izdaje se garsonjera u blizini Japanskog vrta. Površina garsonjere  je 23m², smeštena je na drugom spratu. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, i kupatilom. Garsonjera poseduje i terasu.  
Cena: € 111.999

Luksuzni stan širi centar

Jednosoban stan u novoizgrađenom luksuznom delu Vrnjačke Banje na samo 5 minuta od centra grada. Površina stana je 45m² sa terasom. Stan je opremljen najkvalitetnijom granitnom keramikom i višeslojnim parketom, ulazna vrata sa protivprovalnom bravom, sanitarija od renomiranog proizvođača. Plaćanje je po etapama u zavisnosti od stepena izgrađenosti. Na cenu stana obračunava se PDV u iznosu od 10%. Kupac prvog stana bi imao pravo na refundaciiju.
Cena: € 83.999

Luksuzni stan širi centar

Garsonjera u novoizgrađenom luksuznom delu Vrnjačke Banje na samo 5 minuta od centra grada. Površina stana je 33m² sa terasom. Stan je opremljen najkvalitetnijom granitnom keramikom i višeslojnim parketom, ulazna vrata sa protivprovalnom bravom, sanitarija od renomiranog proizvođača. Plaćanje je po etapama u zavisnosti od stepena izgrađenosti. Na cenu stana obračunava se PDV u iznosu od 10%. Kupac prvog stana bi imao pravo na refundaciiju.
Cena: € 73.999

Stan centar

Garsonjera u novoizgrađenom luksuznom delu Vrnjačke Banje. Površina stana je 28,22m² sa terasom. Pripadajuće dvorište  je površine 6,3m². Stan je opremljen najkvalitetnijom granitnom keramikom i višeslojnim parketom, ulazna vrata sa protivprovalnom bravom, sanitarija od renomiranog proizvođaća. Plaćanje je po etapama u zavisnosti od stepena izgrađenosti. Na cenu stana obračunava se PDV u iznosu od 10%. Kupac prvog stana bi imao pravo na refundaciju.
Cena: € 145.000

Kuća u Vrnjcima

Kuća se nalazi na 500m od magistralnog puta Kruševac- Kraljevo, i na oko 4km  od centra Vrnjačke Banje. Plac je površine 6,81 ar.  Poseduje stambeni I  pomoćni objekat. Stambeni objekat sadrži opremljen deo kuće, i dozidani deo kuće. Stambeni objekat sadrži opremljen deo kuće,I  dozidani deo kuće za koji je potrebna adaptacija. Opremljeni deo kuće se sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje:  Dva ulazna hodnika, velika dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, i terasa. Sprat: Hodnik...
Cena: € 140.000

Stan na šetalištu

Jednosoban stan na samom šetalištu, sa prelepim pogledom na reku i banjski park. Smešten je na prvom spratu stambene zgrade. Stan je površine 44m², sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaćom sobom, kupatilom i terasom. Prodaje se namešten. Grejanje je sa inverter klimom a postoji mogućnost grejanje na drva.

Vreme:

Kursna lista NBS:

Anketa:

Koji tip nekretnine tražite ?

BRZE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJE I VESTI VEZANE ZA NAŠU DELATNOST
Image

Oslobađanje od poreza za kupce prvog stana

  • Refundacija i pravo na refundaciju PDV-a kupcima prvog stana.
  • Oslobodenje od poreza na prenos apsolutnih prava kupcima prvog stana.
  • Spisak dokaza koje treba podneti za ova oslobadjanja.
Image

Karta Vrnjačke Banje

Image
Image

Mapa poseta