Image
Kraljevačka bb
36210 Vrnjačka Banja - Serbia

Dobro došli naobnovljenuizmenjenuredizajniranuunapređenustranicu naše agencije !

Pogledajte našu najnoviju ponudu

U ponudi imamo više stotina nekretnina

U ponudi imamo više stotina nekretnina

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Kontaktirajte nas za detalje

Kontaktirajte nas za detalje

* Web sajt je prilagođen i mobilnim uredjajima
Cena: € 65.000

Jednosoban stan na Raju

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade, u blizini hotela Pegaz, i Akvaparka Raj,površine 32,90m².Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase i spavaće sobe. Prodaje se namešten. 
Cena: € 18.000

Plac u blizini bazena Klobuk

Plac u blizini bazena klobuk, zemljište u građevinskom području, površine 4,58a. 
Cena: € 10.000

Plac u blizini Klobuka

Plac u blizini bazena Klobuk, u građevinskom području, površine 4,50a.   
Cena: € 371.800

Poljoprivredno domaćinstvo u Lipovi

Imanje sa prelepim prirodnim okuženjem, sa bujnom vegetacijom, voćnjacima I baštama,na oko 3km o dcentra Vrnjačke Banje, površine 2,053ha. Po sredini imanja protiče potok sa predivnim pogledom. Na imanju se nalazi uređeno domaćinstvo, sa pomoćnim objektima površine 69m², jedna prizeman kuća površine 73m² koja se sastoji od kuhinje, jedne velike sobe I terase, I jedna spratna kuća, površine u osnovi 94m², I sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe, I ostave, a na...
Cena: € 480.000

Plac nedaleko od Snežnika

Plac površine 1.13,17ha, nalazi se na  550m od izvora Snežnik, i šetališta.  Gradsko građevinsko zemljište. voćnjak III klase, nalazi se u zoni apartmana i pansiona, plac ima urbanistički plan. 
Cena: € 92.500

Jednosoban stan nedaleko od kružnog toka

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade, koja je udaljena od 300m od kružnog toka. Površina stana je 50m², sastoji se  od ulaznog hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, i terase koja ima izlaz iz spavaće sobe i dnevnog boravka.  Na ovu cenu se obračunava  PDV u iznosu  od 10%. Kupac prvog stana bi imao pravo na refundaciju.  Kupac ne plaća agencijsku proviziju
Cena: € 69.100

Jednosoban stan nedaleko od centra

Stanovi nedaleko od centra grada, u pitanju su dve lamele stambene zgrade. Struktura stanova od 23m² do  65m². Izdvajamo jednosoban stan, u lameli A, površine 41,85m².Sastoji se od predprostora, dnevne  sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, terase, kupatila.  Završetak radova je mart 2025. Na ovu cenu se obračunava PDV u iznosu od 10%.  Kupac prvog stana bi imao pravo na refundaciju. Kupac ne plaća agencijsku proviziju. 
Cena: € 58.100

Stanovi nedaleko od centra grada

Stanovi nedaleko od centra grada, u pitanju su dve lamele stambene zgrade. Struktura stanova od 23m² do 65m². Izdvajamo stan na prizemlju , u lameli A, površine 35,19m². Sastoji se od predprostora, dnevne  sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, terase. Završetak radova je mart 2025. Na ovu cenu se obračunava PDV u iznosu od 10%.  Kupac prvog stana bi imao pravo na refundaciju. Kupac ne plaća agencijsku proviziju. 

Vreme:

Kursna lista NBS:

Anketa:

Koji tip nekretnine tražite ?

BRZE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJE I VESTI VEZANE ZA NAŠU DELATNOST
Image

Oslobađanje od poreza za kupce prvog stana

  • Refundacija i pravo na refundaciju PDV-a kupcima prvog stana.
  • Oslobodenje od poreza na prenos apsolutnih prava kupcima prvog stana.
  • Spisak dokaza koje treba podneti za ova oslobadjanja.
Image

Karta Vrnjačke Banje

Image
Image

Mapa poseta