Image
Kraljevačka bb
36210 Vrnjačka Banja - Serbia

Dobro došli naobnovljenuizmenjenuredizajniranuunapređenustranicu naše agencije !

Pogledajte našu najnoviju ponudu

U ponudi imamo više stotina nekretnina

U ponudi imamo više stotina nekretnina

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Kontaktirajte nas za detalje

Kontaktirajte nas za detalje

* Web sajt je prilagođen i mobilnim uredjajima
Cena: € 206.000

Kuća u Podunavcima

Kuća u Podunavcima, na 9km od Vrnjačke Banje , površina kuće je 259m², na 8 ari placa, sa pomoćnim objektom površine 91m².  Osnova prizemlja kuće se sastoji od nadstrešnice, terase, hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, ostave, dnevnog boravka sa kuhinjom, i sobe. Osnova sprata se sastoji od hodnika sa stepeništem, 5 soba, terase, dva hodnika i kupatila.  Pomoćni objekat se sastoji od garaže, ostave, ajata, i ostave. 
Cena: € 250

Garsonjera u Apartmanskom naselju Jezero

Garsonjera se nalazi u Apartmanskom naselju "Jezero". Sastoji se od ulaznog dela, kupatila, kuhinje , dnevnog boravka sa spavaćim delom i terase. Izdavanje je na duži vremenski period. 
Cena: Pozovite

Plac u naselju Lipova

Plac  je površine 55,74ara, gradsko građevinsko zemljište, livada 1. klase. Nedaleko od hotela Slatina. Cena je 12.000e po aru.  
Cena: € 17.000

Kuća u Dublju

Dublje, Trstenik- 3km od magistralnog puta Vrnjačka Banja- Trstenik Kuća površine 74m², na prizemlju ima kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju i ostavu. Terasa ima oko 20m², preko terase se izlazi na potkrovlje koje je u gruboj fazi radova. Poseduje struju i vodu. Kuća se nalazi na placu površine 27.73a .
Cena: € 40.000

Kuća u Štulcu

Kuća u Štulcu, površine 357m², na 15,35ari placa.   Na prizemlju se nalaze dve terase, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, dve spavaće sobe, hodnik sa stepeništem. Na spratu je isti raspored prostorija kao i na prizemlju.   
Cena: € 250

Stan nedaleko od Solarisa

Stan za izdavanje na duži vremenski period. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe , terase, i ostave. 
Cena: € 160.000

Kuća u naselju Ruđinci

Kuća se nalazi  u naselju Ruđinci, na 1,5km od centra Vrnjačke Banje. Površina kuće  u osnovi je 122m², na placu površine 4,69 ari. Kuća  u suterenu  sadrži toalet , i  prostran dnevni boravak, sa kaminom, i izdvojenim šankom. Na prizemlju se nalazi prostran dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, i terasa. A na spratu se nalaze tri spavaće sobe, i kupatilo. U dvorištu su i dva pomoćna objekta, u jednom se nalazi kotao na gas.
Cena: € 165.000

Trosoban stan u centru

Stan sadrži dnevni boravak, odvojenu kuhinju i trpezariju, tri spavaće sobe, kupatilo, i dve terase. Nalazi se na drugom spratu stambene zgrade u užem centru grada. Stan poseduje svoje parking mesto i podrum. Prodaje se sa stvarima. 

Vreme:

Kursna lista NBS:

Anketa:

Koji tip nekretnine tražite ?

BRZE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJE I VESTI VEZANE ZA NAŠU DELATNOST
Image

Oslobađanje od poreza za kupce prvog stana

  • Refundacija i pravo na refundaciju PDV-a kupcima prvog stana.
  • Oslobodenje od poreza na prenos apsolutnih prava kupcima prvog stana.
  • Spisak dokaza koje treba podneti za ova oslobadjanja.
Image

Karta Vrnjačke Banje

Image
Image

Mapa poseta