Image
Kraljevačka bb
36210 Vrnjačka Banja - Serbia

Dobro došli naobnovljenuizmenjenuredizajniranuunapređenustranicu naše agencije !

Pogledajte našu najnoviju ponudu

U ponudi imamo više stotina nekretnina

U ponudi imamo više stotina nekretnina

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Mogućnost pretrage po raznim kriterijumima

Kontaktirajte nas za detalje

Kontaktirajte nas za detalje

* Web sajt je prilagođen i mobilnim uredjajima
Cena: Pozovite

Apartman Relax Lux

Potpuno nov apartman Relax lux se nalazi u Vrnjačkoj Banji, u okviru hotela na svega 50 m od novootvorenog Aqua parka u Vrnjačkoj Banji, na 500m od Mosta ljubavi, odnosno strogog centra Banje. Luksuzno opremljen, komforan apartman na 4 spratu, sa terasom od 20m². U okviru hotela gde se nalazi apartman, nalazi se ekskluzivan restoran koji je dostupan po cenovniku istog. Takodje, hotel u kojem se nalazi apartman pruža bogate usluge dečije igraonice sa uslugom čuvanja dece, kao i spa i wellness ...
Cena: € 6.000

Kuća u Vitanovcu

Na prodaju kuća površine 49m² sa 3,55 ari placa u naselju Vitanovac. Kuća je udaljena 8 km od Kraljeva.
Cena: € 200

Stan kod kružnog toka

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u neposrednoj blizini kružnog toka. Površina stana je 43m², sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i kupatilom. Izdaje na duži vremenski period.
Cena: € 169.950

Stan kod Opštine

Dvosoban stan nedaleko od centra grada, smešten na dobroj lokaciji, blizu opštine, marketa, pijace. Površina stana je 55 m², sastoji se od dve spavaće sobe, hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i terasom. Prodaje se sa nameštajem, i ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Ispred zgrade se nalazi dvorište i parking za stanare zgrade.
Cena: € 27.000

Kuća u Medveđi

Nedaleko od Trstenika u selu Medveđa nalazi se kuća i pomoćna zgrada. Kuća je površine 93m², a pomoćna zgrada je površine 46m², i plac 26 ari. Ispred kuće ima bunar, gradska voda, septicka jama. Kuća se nalazi na 100m od autobuske stanice, prodavnice, gvožđare, benzinske pumpe i perionice.
Cena: € 48.000

Kuća u Gračacu

Kuća se nalazi u Gračacu. Udaljena je od Vrnjačke Banje 13 km. Ukupna površina placeva na kojima se nalazi kuća je 21,71 ari. Površina kuće u osnovi je 54m². Kuća se sastoji od dva kupatila, dve dnevne sobe sa kuhinjama i četiri spavaće sobe. Na placu se nalaze bunar i pomoćna zgrada.
Cena: € 83.700

Stan u naselju Raju

Nedaleko od Aqua Parka nalazi se stan površine 62m². Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade. Sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe i kupatila.
Cena: € 400.000

Poslovni prostor

U naselju Raj neposredno pored novoizgrađenog Aqua parka, na 600m od šetališta nalazi se poslovni prostor - Wellness i Spa centar. Prostor ima recepciju i pomoćne prostorijie, ukupna površina je 210m². Divno uređeno dvorište prepuno zelenila sa fontanom u središnjem delu.

Vreme:

Kursna lista NBS:

Anketa:

Koji tip nekretnine tražite ?

BRZE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJE I VESTI VEZANE ZA NAŠU DELATNOST
Image

Oslobađanje od poreza za kupce prvog stana

  • Refundacija i pravo na refundaciju PDV-a kupcima prvog stana.
  • Oslobodenje od poreza na prenos apsolutnih prava kupcima prvog stana.
  • Spisak dokaza koje treba podneti za ova oslobadjanja.
Image

Karta Vrnjačke Banje

Image
Image

Mapa poseta